Πιστοποιητικά

 • Κίνα Suzhou Boyi Welding Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
  BV Certificate
 • Κίνα Suzhou Boyi Welding Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
  ISO9001
 • Κίνα Suzhou Boyi Welding Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
  CE CERTIFICATE
 • Κίνα Suzhou Boyi Welding Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
  5 Star Supplier Award

QC Προφίλ

Στόχος ποιοτικού ελέγχου
1. Εξασφαλίστε τα ποιοτικά πρότυπα στη διαδικασία παραγωγής του εξοπλισμού.
2. Εξασφαλίστε ότι ο εξοπλισμός καλύπτει τις απαιτήσεις της ασφάλειας, της αξιοπιστίας και της αποδοτικότητας κατά τη διάρκεια της χρήσης.
3. Προωθήστε τη βελτίωση τεχνολογίας και την καινοτομία διαδικασίας στη διαδικασία παραγωγής του στηρίγματος μηχανών.

 

Περιεχόμενο της διαχείρισης
1. Εισερχόμενη υλική επιθεώρηση
Κάθε batch κατεργασίας των μερών, των μερών αγορών αγοράς, των βοηθητικών υλικών, κ.λπ. που εισάγουν τη σύνδεση παραγωγής κανονίζεται για το προσωπικό επιθεώρησης για να διευθύνει την ποιοτική επιθεώρηση για να εξασφαλίσει ότι καλύπτουν τις απαιτήσεις παραγωγής.
2. Επιθεώρηση διαδικασίας παραγωγής
Στη διαδικασία παραγωγής, το προσωπικό επιθεώρησης στην ακριβή συμφωνία με τα πρότυπα ποιοτικής επιθεώρησης για να εξασφαλίσει ότι τα ποιοτικά πρότυπα στη διαδικασία παραγωγής ελέγχονται αυστηρά.
3. Επιθεώρηση εργοστασίων
Πρίν αφήνει το εργοστάσιο, ο εξοπλισμός παραγωγής επιθεωρείται σύμφωνα με τα πρότυπα επιθεώρησης εργοστασίων για να εξασφαλίσει ότι η ποιότητα του εξοπλισμού καλύπτει τις απαιτήσεις.
4. Υπηρεσία μεταπωλήσεων
Η έγκαιρη απάντηση στις καταγγελίες και τις προτάσεις πελατών, παρέχει στους πελάτες την έγκαιρη υπηρεσία μεταπωλήσεων, και εξασφαλίζει ικανοποίηση πελατών.

 

Σύστημα εξασφάλισης ποιότητας
1. Ανάπτυξη των διοικητικών ευθυνών
Η καθιέρωση των διοικητικών ευθυνών είναι η βάση της ποιοτικής διαχείρισης των μηχανημάτων και του εξοπλισμού για να εξασφαλίσει ότι τα ποιοτικά πρότυπα κάθε σύνδεσης ελέγχονται αυστηρά.
2. Καθιέρωση του ποιοτικού συστήματος
Μέσω της καθιέρωσης του αποτελεσματικού ποιοτικού συστήματος ISO9001 για να εξασφαλίσει ότι τα ποιοτικά πρότυπα εφαρμόζονται αποτελεσματικά για να εξασφαλίσουν ότι τα ποιοτικά πρότυπα στη διαδικασία παραγωγής είναι πλήρως εγγυημένα.
3. Τεχνική υποστήριξη
Μέσω της συνεχούς βελτίωσης του τεχνικών επιπέδου και της τεχνολογικής καινοτομίας, για να εξασφαλίσει την τεχνολογική καινοτομία βελτίωσης και διαδικασίας στη διαδικασία παραγωγής του μηχανικού εξοπλισμού.
4. Κατάρτιση προσωπικού
Κανονική κατάρτιση του προσωπικού παραγωγής για να εξασφαλίσει ότι το προσωπικό παραγωγής έχει το ικανοποιητικές τεχνικές επίπεδο και την ποιότητα για να προωθήσει τη βελτίωση τεχνολογίας και την καινοτομία διαδικασίας στη διαδικασία παραγωγής.

 

Ποιοτικός έλεγχος

1. Ποιοτική επίβλεψη
Μέσω της ποιοτικής επίβλεψης, ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα ποιοτικά πρότυπα στη διαδικασία παραγωγής είναι πλήρως εγγυημένα, και της μη συμμόρφωσης στη διαδικασία παραγωγής εξετάζεται εγκαίρως.
2. Ποιοτική αξιολόγηση
Πραγματοποιήστε την κανονική ποιοτική αξιολόγηση στην παραγωγή των μηχανημάτων και του εξοπλισμού για να εξασφαλίσετε ότι η ποιότητα των μηχανημάτων και του εξοπλισμού καλύπτει τις απαιτήσεις, και προωθήστε τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας παραγωγής μέσω της συνεχούς βελτίωσης της διαδικασίας παραγωγής.
5. Διορθωτικός και προληπτικά μέτρα
Έγκαιροι διορθωτικός και τα προληπτικά μέτρα πρέπει να ληφθεί για τη μη συμμόρφωση στη διαδικασία παραγωγής για να εξασφαλίσει ότι τα ποιοτικά πρότυπα στη διαδικασία παραγωγής είναι πλήρως εγγυημένα.

Αφήστε ένα μήνυμα