• Suzhou Boyi Welding Equipment Co., Ltd.
  κ. Horacio Argentina
  Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας σας. Δεδομένου ότι λάβαμε την παραγωγή του εξοπλισμού σας για περισσότερο από ένα χρόνο, ο εξοπλισμός σας λειτουργεί πολύ καλά και το αποτέλεσμα συγκόλλησης είναι τέλειο. Θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να αγοράσουμε ένα άλλο κομμάτι του εξοπλισμού σας όταν η εταιρεία υπερεκτιμήσει την παραγωγή. Σας εύχομαι μια ευημερούσα επιχείρηση.
 • Suzhou Boyi Welding Equipment Co., Ltd.
  Ο κ. Milos από τη Σερβία
  Όμορφη μηχανή με πολύ τη καλή απόδοση στη συγκόλληση. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να διανείμουμε τη μηχανή συγκόλλησής σας στη Σερβία. Επιθυμία θα είχαμε την καλή συνεργασία.
 • Suzhou Boyi Welding Equipment Co., Ltd.
  Ο κ. Ullah από το Πακιστάν
  Γεια, ο Jack, η απόδοση του εξοπλισμού συγκόλλησης παλετών σας είναι τόσο τέλειος. Σας ευχαριστώ για την καλή συνεργασία σας και την καλύτερη υπηρεσία.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Jack Shi
Τηλεφωνικό νούμερο : +8615962151869
WhatsApp : +8615962151869

Μηχανή συγκόλλησης αλουμινίου 2.2KW Δύναμη 0-10MPa Πίεση 0-50mm Ταχύτητα συγκόλλησης

Τόπος καταγωγής China
Μάρκα BOYI
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Τιμή USD25000-50000
Συσκευασία λεπτομέρειες plywood box
Χρόνος παράδοσης 75days
Όροι πληρωμής T/T,L/C
Δυνατότητα προσφοράς 50set per month

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

WhatsApp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Heating Plate Size 300*300mm Welding Pressure 0-10MPa
Heating Plate Power 2.2KW Heating Plate Material Aluminum Alloy
Weight 100KG Welding Width 0-50mm
Welding Thickness 0.2-2.0mm Welding Speed 0-3000mm/min
Υψηλό φως

2Μηχανή συγκόλλησης με τριβή. 2 kW

,

Μηχανή συγκόλλησης αλουμινίου με τριβή

,

Μηχανή συγκόλλησης με τριβή 0-10MPa

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας είναι ένα εξελιγμένο και ευπροσάρμοστο εξοπλισμό που έχει σχεδιαστεί για βιομηχανικές εφαρμογές που απαιτούν ακρίβεια και αξιοπιστία.Αυτό το μηχάνημα είναι εξειδικευμένα κατασκευασμένο για να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων συγκόλλησης, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για βιομηχανίες όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η ιατρική και τα καταναλωτικά αγαθά, όπου είναι απαραίτητα δεσμά υψηλής αντοχής.είναι ένα συμπαγές αλλά ανθεκτικό μηχάνημα που μπορεί εύκολα να χωρέσει στη γραμμή παραγωγής σας χωρίς να απαιτεί υπερβολικό χώρο.

Το μηχάνημα αυτό διαθέτει ένα εντυπωσιακό εύρος πλάτους συγκόλλησης από 0 έως 50 mm, το οποίο του επιτρέπει να χειρίζεται διάφορα μεγέθη όταν πρόκειται για τα εξαρτήματα που συγκόλλησε.Είτε εργάζεστε με μικρά περίπλοκα μέρη είτε με μεγαλύτερα εξαρτήματαΣε συνδυασμό με μια χωρητικότητα πάχους συγκόλλησης που κυμαίνεται από 0,2-2,0mm,η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας μπορεί να λειτουργήσει με υλικά που είναι λεπτά και λεπτές, καθώς και εκείνα που είναι πιο ουσιαστικάΗ ευελιξία αυτή το καθιστά ανεκτίμητο εργαλείο σε κάθε περιβάλλον παραγωγής όπου τα διαφορετικά πάχους υλικών είναι παράγοντας.

Μια από τις πιο κρίσιμες πτυχές κάθε διαδικασίας συγκόλλησης είναι ο έλεγχος της θερμοκρασίας, και η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας υπερέχει σε αυτόν τον τομέα.διασφάλιση ότι η διαδικασία συγκόλλησης είναι συνεπής και ακριβήςΑυτό το επίπεδο ακρίβειας είναι κρίσιμο για τη διατήρηση της ακεραιότητας της συγκόλλησης, ειδικά σε εφαρμογές όπου μια απόκλιση της θερμοκρασίας μπορεί να οδηγήσει σε αδύναμη ή ελαττωματική σύνδεση.Αυτός ο υψηλός βαθμός ακρίβειας είναι αυτό που ξεχωρίζει την μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας από άλλες μηχανές συγκόλλησης και συμβάλλει στη συνολική αξιοπιστία και απόδοση.

Όταν πρόκειται για το μήκος της συγκόλλησης, αυτό το μηχάνημα παρέχει ένα γενναιόδωρο εύρος από 0-3000mm, καλύπτοντας τόσο τις σύντομες όσο και τις εκτεταμένες συγκόλλησεις.Αυτό το χαρακτηριστικό το καθιστά εξαιρετικά προσαρμόσιμο και ικανό να χειρίζεται διάφορα μεγέθη και σχέδια προϊόντων. Είτε εργάζεστε σε μικρές συναρμολογήσεις είτε σε μεγάλα πλαστικά μέρη, η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας μπορεί να παράσχει μακρές, συνεχείς συγκόλλησεις ή πολλαπλές σύντομες συγκόλλησεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου σας.

Ως μηχανή συγκόλλησης με επαγωγή, η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας χρησιμοποιεί θέρμανση επαγωγής για την παραγωγή υψηλής ποιότητας συγκόλλησεων με συγκόλληση.Το μηχάνημα έχει σχεδιαστεί για να θερμαίνει τις μεταλλικές επιφάνειες που πρέπει να ενωθούν γρήγορα και αποτελεσματικά, καθιστώντας το ιδανικό για την παραγωγή μεγάλου όγκου όπου η εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας είναι πρωταρχική.Ο ακριβής έλεγχος της θερμοκρασίας εξασφαλίζει επίσης ότι η διαδικασία συγκόλλησης διεξάγεται χωρίς υπερθέρμανση των τμημάτων, διατηρώντας έτσι την ακεραιότητα και την αντοχή των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Για εφαρμογές που απαιτούν θερμική σύντηξη, η μηχανή συγκόλλησης θερμών πλάκας λειτουργεί ως μια εξαιρετική μηχανή θερμικής σύντηξης.δημιουργώντας ισχυρή, ερμητικές σφραγίδες που είναι απαραίτητες σε βιομηχανίες που απαιτούν υδροστεγά ή αεροστεγά προϊόντα.Η ικανότητα ελέγχου της θερμοκρασίας με ακρίβεια εξασφαλίζει ότι η διαδικασία θερμικής σύντηξης είναι συνεπής και το τελικό προϊόν πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Οι δυνατότητες του μηχανήματος επεκτείνονται επίσης στη λειτουργία ως μηχανή συγκόλλησης με τριβή.Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει την παραγωγή θερμότητας μέσω της μηχανικής τριβής μεταξύ των εργασιακών κομματιών σε σχετική κίνηση μεταξύ τουςΗ μέθοδος αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τη σύνδεση διαφορετικών υλικών.που μπορεί να είναι δύσκολο με τη χρήση παραδοσιακών τεχνικών συγκόλλησηςΗ μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αυτή τη λειτουργία με ακρίβεια και ευκολία.

Συμπερασματικά, η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας είναι μια πρωτοποριακή λύση που παρέχει ευελιξία, ακρίβεια και αποτελεσματικότητα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών συγκόλλησης.εκτεταμένη περιοχή συγκόλλησης, και ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας, αποτελεί την ανώτερη επιλογή για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενισχύσουν τις παραγωγικές τους δυνατότητες, εξασφαλίζοντας παράλληλα την υψηλότερη ποιότητα των συγκολλημένων προϊόντων τους.Είτε ασχολείστε με την συγκόλληση με επαγωγή, θερμική συγκόλληση, ή συγκόλληση τριβής, αυτό το μηχάνημα είναι κατασκευασμένο για να παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης παραγωγής.


Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας
 • Υλικό πλάκας θέρμανσης: κράμα αλουμινίου
 • Διάμετρος συγκόλλησης: 0-50 mm
 • Περιοχή θερμοκρασίας: 0-400°C
 • Πίεση συγκόλλησης: 0-10MPa
 • Μέγεθος της πλάκας θέρμανσης: 300*300 mm
 • Συσκευή συγκόλλησης σε σημείο
 • Μηχανή συγκόλλησης με τριβή
 • Ζυθοποιός θερμικής πλάκας

Τεχνικές παραμέτρους:

Τεχνική παράμετρος Προδιαγραφές
Πίεση συγκόλλησης 0-10MPa
Υλικό πλάκας θέρμανσης Σύνθετα αλουμινίου
Διάρκεια συγκόλλησης 0-3000 mm
Ακριβότητα ελέγχου της θερμοκρασίας ±1°C
Διάμετρος συγκόλλησης 0-50 mm
Δυνατότητα συγκόλλησης 0.2-2.0mm
Περιοχή θερμοκρασίας 0-400°C
Μέγεθος 1300*900*1200mm
Βάρος 100 κιλά
Σύστημα ψύξης Ψύξη αέρα

Εφαρμογές:

Η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI είναι μια υπερσύγχρονη μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας, μελετητικά κατασκευασμένη και προέρχεται από την Κίνα.Αυτό το μηχάνημα είναι ικανό να χειρίζεται μια σειρά εφαρμογών συγκόλλησης και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για περιπτώσεις που απαιτούν ακριβή και ισχυρή συγκόλληση θερμοπλαστικών εξαρτημάτωνΜε ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας μόλις μιας μονάδας και τιμή 25000-50000 δολαρίων ΗΠΑ, η μηχανή συγκόλλησης BOYI προσφέρει υψηλή αξία για τις δυνατότητές της.

Κάθε μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI συσκευάζεται με ασφάλεια σε ένα κουτί αντιγραμμισμένου ξύλου για να εξασφαλιστεί η ασφαλή μεταφορά στον προορισμό της.αλλά η αναμονή αξίζει την προσπάθεια για την ποιότητα και την απόδοση που προσφέρει αυτή η μηχανή.Η BOYI δέχεται πληρωμές μέσω T/T και L/C, παρέχοντας ευελιξία στις επιχειρήσεις για τη διαχείριση των οικονομικών τους.Η BOYI εξασφαλίζει ότι η ζήτηση για αυτή την εξαιρετική συσκευή συγκόλλησης σε σημείο ικανοποιείται με την άμεση διαθεσιμότητα.

Με βάρος 100KG, η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI είναι κατασκευασμένη για σταθερότητα και συνεπή λειτουργία.0mm το καθιστά ευέλικτο για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογέςΤο μηχάνημα λειτουργεί με τροφοδοσία ισχύος 220V/50Hz, η οποία είναι πρότυπη σε πολλές περιοχές, καθιστώντας το προσιτό σε πολλές επιχειρήσεις.διασφάλιση ότι οι χρήστες έχουν πλήρη έλεγχο της διαδικασίας συγκόλλησης, καλύπτοντας διαφορετικά υλικά και απαιτήσεις.

Το μέγεθος της πλάκας θέρμανσης των 300*300 mm είναι σημαντικό για να φιλοξενήσει διάφορα σχήματα και μεγέθη πλαστικών εξαρτημάτων.Αυτό καθιστά την μηχανή συγκόλλησης θερμών πλάκες BOYI μια ιδανική επιλογή για σενάρια κατασκευής όπως τα εξαρτήματα αυτοκινήτωνΩς συγκολλητής θερμικών πλακών, υπερέχει σε σενάρια όπου τα εξαρτήματα απαιτούν αεροστεγείς ή υδροστεγείς σφραγίδες,διασφάλιση ότι τα τελικά προϊόντα πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και αντοχής.

Συνολικά, η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI είναι μια υψηλής ποιότητας συσκευή συγκόλλησης που αποτελεί ανεκτίμητο πλεονέκτημα για οποιαδήποτε γραμμή παραγωγής όπου τα θερμοπλαστικά πρέπει να ενωθούν με ακρίβεια και αντοχή.Το ανθεκτικό σχεδιασμό του, σε συνδυασμό με προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, τοποθετείται ως η κορυφαία επιλογή για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να επενδύσουν σε αξιόπιστες και αποδοτικές λύσεις συγκόλλησης.


Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αξιόπιστη και αποτελεσματική συγκόλληση για μια ποικιλία θερμοπλαστικών εξαρτημάτων.προσφέρουμε ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίεςΗ ομάδα μας από έμπειρους μηχανικούς και τεχνικούς είναι έτοιμη να σας βοηθήσει με τυχόν ερωτήσεις ή προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της μηχανής συγκόλλησης θερμών πλάκας σας.

Οι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης μας περιλαμβάνουν βοήθεια για την αντιμετώπιση προβλημάτων, καθοδήγηση λειτουργίας και συμβουλές για τη βέλτιστη συντήρηση της μηχανής.Δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε οποιαδήποτε τεχνικά προβλήματα γρήγορα, έτσι ώστε η παραγωγή σας να βιώνει ελάχιστο χρόνο διακοπής.Επιπλέον, προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες για τη βελτίωση της λειτουργίας του μηχανήματος σας, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων λογισμικού, αναβαθμίσεων υλικού και προληπτικών ελέγχων συντήρησης.

Παρέχουμε επίσης εκπαιδευτικές συνεδρίες για τους χειριστές και το προσωπικό συντήρησης για να διασφαλίσουμε ότι η ομάδα σας είναι πλήρως εξοπλισμένη για να χειριστεί την μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας με εμπειρογνωμοσύνη.Αυτές οι εκπαιδευτικές συνεδρίες μπορούν να προσαρμοστούν στις ειδικές ανάγκες της ομάδας σας, καλύπτοντας τα πάντα από την βασική λειτουργία έως τις προηγμένες τεχνικές αντιμετώπισης προβλημάτων.

Για πιο περίπλοκα ζητήματα ή ανάγκες συντήρησης μηχανών, η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας μπορεί να κανονίσει επισκέψεις στο χώρο για να παρέχει πρακτική βοήθεια και να διασφαλίσει ότι το μηχάνημά σας λειτουργεί στο καλύτερο δυνατό.Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να πάρετε το μέγιστο από τη μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας σας και ότι συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες συγκόλλησης σας με ακρίβεια και αξιοπιστία.


Συσκευή και αποστολή:

Η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας περιβάλλεται με ασφάλεια σε ένα ανθεκτικό ξύλινο κιβώτιο βιομηχανικής ποιότητας, εξασφαλίζοντας την προστασία της κατά τη μεταφορά.Το κιβώτιο είναι εσωτερικά στρωμένο με υλικό αφρού απορροφητικού για την πρόληψη τυχόν ζημιών στη μηχανή από δονήσεις ή επιπτώσειςΟι εξωτερικές επιφάνειες του κιβωτίου έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία για την αντοχή σε καιρικές συνθήκες, προστατεύοντας το μηχάνημα από τα περιβαλλοντικά στοιχεία.

Πριν από την αποστολή, το μηχάνημα επιθεωρείται διεξοδικά και σφραγίζεται μέσα στο κιβώτιο, με σαφή επισήμανση στο εξωτερικό που αναφέρει το περιεχόμενο, τις οδηγίες χειρισμού και τη διεύθυνση προορισμού.Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει λεπτομερή λίστα συσκευασίας, εγχειρίδιο χρήσης και πιστοποιητικό συμμόρφωσης για να εξασφαλιστεί ότι ο παραλήπτης λαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για άμεση λειτουργία κατά την άφιξη.

Η μέθοδος αποστολής για τη μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας επιλέγεται για τη βελτιστοποίηση του χρόνου παράδοσης, του κόστους και της ασφάλειας.Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους συνεργάτες εφοδιασμού για να παρέχουμε παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και να διασφαλίσουμε ότι η μηχανή φτάνει στον προορισμό της έγκαιρα και με ασφαλή τρόπο.Ειδικές ρυθμίσεις για ταχεία αποστολή ή ειδικά αιτήματα μεταφορέα μπορούν να ικανοποιηθούν κατά την απαίτηση του πελάτη.


Γενικά ερωτήματα:

Ε: Ποιο είναι το εύρος τιμών για την μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI;

Α1:Η τιμή της μηχανής συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI κυμαίνεται από 25.000 έως 50 USD.000, ανάλογα με το συγκεκριμένο μοντέλο και τη διαμόρφωση που επιλέγετε.

Ε2: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για τη μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI;

Α2:Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για τη μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI είναι μία μονάδα.

Ε3: Πώς συσκευάζεται η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI για παράδοση;

Α3:Η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI συσκευάζεται προσεκτικά σε ένα κουτί αντιγραμμικού ξύλου για να εξασφαλιστεί ότι φτάνει σε τέλεια κατάσταση.

Ε4: Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης για τη μηχανή συγκόλλησης θερμών πλάκες BOYI;

Α4:Ο χρόνος παράδοσης για την μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI είναι περίπου 75 ημέρες από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας.

Ε5: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής για την αγορά της μηχανής συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI;

Α5:Η πληρωμή για τη μηχανή συγκόλλησης θερμών πλάκες BOYI μπορεί να γίνει μέσω T / T (τηλεγραφική μεταφορά) ή L / C (πιστολή πίστωσης).

Ε6: Πόσα σετ της μηχανής συγκόλλησης θερμών πλάκες BOYI μπορούν να προμηθευτούνται κάθε μήνα;

Α6:Η BOYI έχει την ικανότητα να προμηθεύει έως και 50 σετ της μηχανής συγκόλλησης θερμής πλάκας ανά μήνα.

Ε: Πού κατασκευάζεται η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI;

Α7:Η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI κατασκευάζεται στην Κίνα.