• Suzhou Boyi Welding Equipment Co., Ltd.
  κ. Horacio Argentina
  Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας σας. Δεδομένου ότι λάβαμε την παραγωγή του εξοπλισμού σας για περισσότερο από ένα χρόνο, ο εξοπλισμός σας λειτουργεί πολύ καλά και το αποτέλεσμα συγκόλλησης είναι τέλειο. Θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να αγοράσουμε ένα άλλο κομμάτι του εξοπλισμού σας όταν η εταιρεία υπερεκτιμήσει την παραγωγή. Σας εύχομαι μια ευημερούσα επιχείρηση.
 • Suzhou Boyi Welding Equipment Co., Ltd.
  Ο κ. Milos από τη Σερβία
  Όμορφη μηχανή με πολύ τη καλή απόδοση στη συγκόλληση. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να διανείμουμε τη μηχανή συγκόλλησής σας στη Σερβία. Επιθυμία θα είχαμε την καλή συνεργασία.
 • Suzhou Boyi Welding Equipment Co., Ltd.
  Ο κ. Ullah από το Πακιστάν
  Γεια, ο Jack, η απόδοση του εξοπλισμού συγκόλλησης παλετών σας είναι τόσο τέλειος. Σας ευχαριστώ για την καλή συνεργασία σας και την καλύτερη υπηρεσία.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Jack Shi
Τηλεφωνικό νούμερο : +8615962151869
WhatsApp : +8615962151869

Ηλεκτρική μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας λευκή μονό / συνεχής κατάσταση συγκόλλησης 50-200mm μήκος πλάκας

Τόπος καταγωγής China
Μάρκα BOYI

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

WhatsApp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Χρώμα Λευκό Μέθοδος θέρμανσης Ηλεκτρική θέρμανση
Τρόπος συγκόλλησης Ενιαίος/συνεχής Ηλεκτρική τροφοδοσία Ηλεκτρικό
Μήκος πιάτων συγκόλλησης 50-200 χιλιοστά Πλάτος συγκόλλησης 50-500mm
Δύψος συγκόλλησης 0.22mm Διάσταση 2000*1200*1400mm
Υψηλό φως

Μηχανή συγκόλλησης λευκής θερμής πλάκας

,

Μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας 200 mm

,

Μηχανή συγκόλλησης με θερμή πλάκα

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Το προϊόν Hot Plate Welding Plastic βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας συγκόλλησης, προσφέροντας μια ευπροσάρμοστη λύση για τους επαγγελματίες στον τομέα της κατασκευής και της επισκευής πλαστικών.Σχεδιασμένα για να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων συγκόλλησης, αυτή η συσκευή συγκόλλησης έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ακρίβεια, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία, καθιστώντας την μια από τις καλύτερες επιλογές για όσους ασχολούνται με την αυτοκινητοβιομηχανική συγκόλληση πλαστικών και άλλες βιομηχανικές εφαρμογές.

Στο επίκεντρο αυτής της σύγχρονης συσκευής συγκόλλησης βρίσκεται η ικανότητά της να λειτουργεί σε εύρος μεταβλητής τάσης συγκόλλησης 0-50V.Αυτό το ευρύ φάσμα τάσης εξασφαλίζει ότι η συσκευή μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να χωρέσει διαφορετικά είδη πλαστικών υλικών και πάχους, παρέχοντας την απαραίτητη ευελιξία για την επίτευξη βέλτιστων συγκόλλησεων σε διάφορα σενάρια.η τάση συγκόλλησης μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις ειδικές ανάγκες κάθε εργασίας, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα και την αντοχή των παραγόμενων συγκόλλησεων.

Συμπληρώνει τη ρυθμιζόμενη τάση, η συσκευή συγκόλλησης διαθέτει εύρος συχνότητας 0-100Hz.Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν το ρυθμό με τον οποίο η ενέργεια συγκόλλησης παραδίδεται στα πλαστικά εργασιακά κομμάτιαΜε τη χειραγώγηση της συχνότητας, οι χειριστές μπορούν να ελαχιστοποιήσουν την πιθανότητα παραμόρφωσης του υλικού ή άλλων ελαττωμάτων,διασφάλιση της συνέπειας και της αισθητικής κάθε συγκόλλησηςΑυτή η ακρίβεια είναι ιδιαίτερα κρίσιμη στον τομέα της συγκόλλησης αυτοκινήτων πλαστικών, όπου η ακεραιότητα και η εμφάνιση των εξαρτημάτων είναι πρωταρχικής σημασίας.

Η δυνατότητα πλάτους συγκόλλησης αυτής της συσκευής κυμαίνεται από 50 mm έως 500 mm, καλύπτοντας έργα διαφόρων μεγεθών.πολύπλοκες εργασίες καθώς και βιομηχανικές εφαρμογές μεγάλης κλίμακας. Είτε συγκόλληση στενές άκρες ή ευρείες επιφάνειες, το ευρύ πλάτος συγκόλλησης της συσκευής εξασφαλίζει ότι μπορεί να χειριστεί το έργο με ευκολία, παρέχοντας απρόσκοπτες συγκόλληση σε μια ποικιλία από σχήματα και μεγέθη.

Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό αυτής της συσκευής συγκόλλησης είναι η ικανότητά της να εργάζεται με πλαστικά υλικά που έχουν πάχος που κυμαίνεται από ένα λεπτό 0,2 mm έως ένα μεγαλύτερο 2 mm.Αυτή η ευελιξία σημαίνει ότι η συσκευή είναι εξίσου ικανή να συγκολλήσει λεπτές ταινίες και βαρύτερα πλαστικά φύλλα, προσφέροντας συνέπεια στο βάθος συγκόλλησης και την αντοχή.όπως στην κατασκευή και επισκευή εξαρτημάτων αυτοκινήτων, όπου οι προδιαγραφές υλικών πρέπει να πληρούνται με αυστηρά πρότυπα.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά αυτής της συσκευής συγκόλλησης είναι το ενσωματωμένο σύστημα ψύξης, το οποίο χρησιμοποιεί ψύξη νερού για την ταχεία διάλυση της θερμότητας που παράγεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συγκόλλησης.Αυτό το σύστημα είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της ακεραιότητας των πλαστικών υλικών που συγκολλούνταιΤο σύστημα ψύξης με νερό εξασφαλίζει ότι η συσκευή μπορεί να λειτουργεί για παρατεταμένες περιόδους χωρίς κίνδυνο υπερθέρμανσης,καθιστώντας το ιδανικό για περιβάλλοντα παραγωγής μεγάλου όγκου όπου ο χρόνος διακοπής λειτουργίας είναι δαπανηρόςΕπιπλέον, συμβάλλει στη μακροζωία της συσκευής με τη μείωση της θερμικής πίεσης στα εξαρτήματα της.

Συμπερασματικά, το προϊόν Hot Plate Welding Plastic είναι μια προηγμένη συσκευή συγκόλλησης που ενσαρκώνει το καινοτόμο πνεύμα της σύγχρονης τεχνολογίας συγκόλλησης.ευρύ πλάτος συγκόλλησηςΗ ευελιξία, η ακρίβεια και η ευελιξία του προϊόντος,και αντοχή το καθιστούν ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα για τους επαγγελματίες που επιδιώκουν να παράγουν υψηλής ποιότητας συγκόλληση σε μια ποικιλία πλαστικών υλικών και εφαρμογών.

 

Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: πλαστικό θερμής συγκόλλησης πλάκας
 • Μονάδα εμβολιασμού
 • Τύπος συγκόλλησης: συγκόλληση σε σημείο
 • Μέθοδος θέρμανσης: Ηλεκτρική θέρμανση
 • Δυνατότητα ζύγισης: 0-50V
 • Θερμοκρασία συγκόλλησης: 0-400°C
 • Βασική εφαρμογή: Ζυθοποιία πλαστικών
 • Προηγμένη τεχνική: Ζυγισμός με θερμό πλάκα
 • Ειδίκευση: Έλξη αυτοκινητοδρόμων
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Τεχνική παράμετρος Περιγραφή
Ηλεκτρική τροφοδοσία Ηλεκτρικό
Τύπος συγκόλλησης Επεξεργασία με συγκόλληση σε σημείο
Δυνατότητα συγκόλλησης 0-50V
Χρώμα Λευκό
Διάμετρος πλάκας συγκόλλησης 50-200 χιλιοστά
Δυνατότητα συγκόλλησης 0.2-2mm
Συχνότητα συγκόλλησης 0-100Hz
Διάσταση 2000*1200*1400mm
Διάστημα πλάκας συγκόλλησης 50-200 χιλιοστά
Πίεση συγκόλλησης Ρυθμίσιμο
 

Εφαρμογές:

Το προϊόν BOYI Hot Plate Welding Plastic, που προέρχεται από την Κίνα, αποτελεί μια ανώτερη επιλογή για μια ποικιλία εφαρμογών που απαιτούν ακριβή και ανθεκτική συγκόλληση πλαστικού.Με το προηγμένο σύστημα ψύξης νερού, η συγκόλληση BOYI εξασφαλίζει σταθερή λειτουργία ακόμη και κατά την εκτεταμένη χρήση, καθιστώντας την ιδανική τόσο για μονό όσο και για συνεχείς τρόπους συγκόλλησης.που επιτρέπει ακριβή σύνδεση πλαστικών εξαρτημάτωνΤο εύρος τάσης συγκόλλησης 0-50V, σε συνδυασμό με την ηλεκτρική τροφοδοσία,διασφαλίζει ότι αυτή η μηχανή συγκόλλησης μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις ειδικές ενεργειακές απαιτήσεις διαφορετικών πλαστικών υλικών και πάχους.

Μια βασική εφαρμογή του προϊόντος BOYI Hot Plate Welding Plastic είναι στην αυτοκινητοβιομηχανία, όπου η συγκόλληση αυτοκινήτων με πλαστικά απαιτεί υψηλή ακρίβεια και αντοχή.Η ικανότητα της μηχανής να διατηρεί σταθερή ποιότητα συγκόλλησης την καθιστά απαραίτητο εργαλείο για την κατασκευή και επισκευή πλαστικών εξαρτημάτων στα οχήματαΑυτό περιλαμβάνει όχι μόνο γενικά εξαρτήματα αυτοκινήτων αλλά και εξειδικευμένες εφαρμογές όπως η ελαφριά συγκόλληση αυτοκινήτων.Η δυνατότητα διεξαγωγής λεπτομερών συγκόλλησης σημείων εξασφαλίζει ότι ακόμη και τα πιο περίπλοκα μέρη των συστημάτων φωτισμού αυτοκινήτων μπορούν να αντιμετωπιστούν χωρίς να διακυβεύεται η ακεραιότητα των περιβαλλοντικών υλικών.

Τα σενάρια εφαρμογής για το συγκόλλημα BOYI στην αυτοκινητική ελαφριά συγκόλληση είναι πολλά.όπου τα διαφανή πλαστικά εξαρτήματα πρέπει να συνδέονται στενά για να τηρούνται τα πρότυπα ασφάλειας του οχήματοςΤο σταθερό σύστημα ελέγχου τάσης και ψύξης εξασφαλίζει ότι η διαδικασία συγκόλλησης δεν προκαλεί ένταση ή παραμόρφωση, η οποία θα μπορούσε να επηρεάσει τις επιδόσεις του φωτισμού.Αυτή η αξιοπιστία είναι απαραίτητη τόσο για τις γραμμές παραγωγής όσο και για τα εργαστήρια συντήρησης, καθώς παρέχει ένα αξιόπιστο μέσο για την επίτευξη ισχυρών δεσμών χωρίς να καταστρέφονται ευαίσθητα ηλεκτρονικά εξαρτήματα.

Συνοπτικά, το προϊόν BOYI Hot Plate Welding Plastic είναι μια ευπροσάρμοστη και ανθεκτική μηχανή που είναι ιδανική για εφαρμογές που απαιτούν υψηλής ποιότητας πλαστικές συγκόλλησεις.Είτε πρόκειται για τη δημιουργία ισχυρών αρθρώσεων σε πλαστικά εξαρτήματα αυτοκινήτων είτε για τη διασφάλιση της απαιτούμενης ακρίβειας για ελαφριά συγκόλληση αυτοκινήτωνΤο σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά του το καθιστούν ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα σε κάθε περιβάλλον που απαιτεί αριστεία στη συγκόλληση πλαστικών,για την επίδειξη της δέσμευσης της BOYI να παρέχει επαγγελματικές λύσεις στον τομέα της τεχνολογίας σύνδεσης πλαστικών.

 

Προσαρμογή:

Παρουσιάζουμε την μηχανή συγκόλλησης θερμών πλάκας BOYI, ειδικώς κατασκευασμένη στην Κίνα, σχεδιασμένη για να καλύπτει τις προηγμένες ανάγκες συγκόλλησης πλαστικών.Αυτό το state-of-the-art εξοπλισμό είναι ιδανικό για εφαρμογές όπως αυτοκινητική ένωση φωτός και ένωση κεντρικής κονσόλας του αυτοκινήτουΜε την επιλογή μεταξύ Μοναδικού ή Συνεχής Τρόπου Ζυγής, μπορείτε να προσαρμόσετε τη λειτουργία για να ταιριάζει στις συγκεκριμένες απαιτήσεις του έργου σας.

Ο συγκολλητής θερμής πλάκας BOYI διαθέτει γενναιόδωρες διαστάσεις 2000*1200*1400mm, παρέχοντας άφθονο χώρο για τον χειρισμό πλαστικών εξαρτημάτων διαφόρων μεγεθών.Το μήκος της πλάκας συγκόλλησης μπορεί να ρυθμιστεί από 50 έως 200 mmΗ μηχανή αυτή είναι διαθέσιμη σε επαγγελματικό λευκό χρώμα.ενσωματώνονται απρόσκοπτα στον χώρο εργασίας σας, συμβάλλοντας παράλληλα σε ένα καθαρό και οργανωμένο εργασιακό περιβάλλον.

Σχεδιασμένη για αποτελεσματικότητα και ευκολία, η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI τροφοδοτείται ηλεκτρικά, εξασφαλίζοντας συνεπή απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας.Είτε εργάζεστε σε περίπλοκη ελαφριά συγκόλληση αυτοκινήτων είτε συναρμολογείτε μεγάλες κεντρικές κονσόλες αυτοκινήτωνΗ μηχανή αυτή προσφέρει την ακρίβεια και την αξιοπιστία που χρειάζεστε για υψηλής ποιότητας αποτελέσματα συγκόλλησης.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Το προϊόν Hot Plate Welding Plastic μας έρχεται με μια ολοκληρωμένη σειρά τεχνικής υποστήριξης και υπηρεσιών για να εξασφαλίσουμε μέγιστο χρόνο λειτουργίας και παραγωγικότητα για τους πελάτες μας.Η αφοσιωμένη ομάδα εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύεται να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και να διασφαλίσει ότι οι εργασίες συγκόλλησης σας θα λειτουργήσουν ομαλάΟι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Βοήθεια εγκατάστασης:Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες εγκατάστασης για να διασφαλίσουμε ότι ο εξοπλισμός συγκόλλησης θερμής πλάκας σας είναι εγκατεστημένος σωστά και με ασφάλεια, βελτιστοποιώντας την απόδοσή του από την αρχή.

Εκπαίδευση χρηστών:Για να βοηθήσουμε το προσωπικό σας να εξοικειωθεί με τον νέο εξοπλισμό, παρέχουμε λεπτομερείς εκπαιδευτικές συνεδρίες που καλύπτουν τη λειτουργία, τη συντήρηση και τις διαδικασίες ασφάλειας.

Υποστήριξη συντήρησης:Η τακτική συντήρηση είναι ζωτικής σημασίας για τη μακροζωία και την αποδοτικότητα της μηχανής συγκόλλησης θερμών πλάκες.Προσφέρουμε καθοδήγηση σχετικά με τη ρουτίνα συντήρησης καθώς και προσαρμοσμένα σχέδια συντήρησης για να ταιριάζουν στις ειδικές σας ανάγκες.

Τεχνική αντιμετώπιση προβλημάτων:Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την μηχανή συγκόλλησης θερμών πλάκες, η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας είναι στη διάθεσή σας για να διαγνώσει και να λύσει τα προβλήματα,ελαχιστοποιώντας τον χρόνο στάσης και διατηρώντας την γραμμή παραγωγής σας σε κίνηση.

Μέρη και αναλώσιμα:Παρέχουμε μια πλήρη γκάμα από γνήσια ανταλλακτικά και καταναλωτικά για να διασφαλίσουμε ότι ο εξοπλισμός σας διατηρεί τις καλύτερες επιδόσεις και την αξιοπιστία.

Αναβαθμίσεις και αναβαθμίσεις:Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, προσφέρουμε αναβαθμίσεις και επιλογές αναβάθμισης που μπορούν να ενισχύσουν τις δυνατότητες και να παρατείνουν τη ζωή του υπάρχοντος εξοπλισμού συγκόλλησης θερμής πλάκας.

Υπηρεσία εγγύησης:Το προϊόν μας έρχεται με μια ολοκληρωμένη εγγύηση, και είμαστε πίσω από την ποιότητα των μηχανών ζύγισης θερμών πλάκες μας.σύμφωνα με τους όρους εγγύησης μας.

Η ομάδα υποστήριξης μας είναι αφοσιωμένη στο να σας παρέχει έγκαιρες και αποτελεσματικές λύσεις,Έτσι μπορείτε να επικεντρωθείτε σε αυτό που κάνετε καλύτερα, παράγοντας υψηλής ποιότητας συγκολλημένα προϊόντα..

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευασία του προϊόντος:

Κάθε μονάδα πλαστικού θερμής συγκόλλησης πλάκας συσκευάζεται με ασφάλεια σε ένα κουτί κυματοειδούς χαρτονιού υψηλής αντοχής για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του προϊόντος κατά τη διαμετακόμιση.Το κουτί είναι φουσκωτό με φουσκωτή επένδυση που συμμορφώνεται με το σχήμα του προϊόντοςΗ συσκευασία περιλαμβάνει επίσης ένα αποξηρατικό για τον έλεγχο της υγρασίας και την πρόληψη τυχόν πιθανών ζημιών που σχετίζονται με τη θερμότητα και την υγρασία.Ένα λεπτομερές εγχειρίδιο χρήσης και οδηγίες προφύλαξης περιλαμβάνονται στο κουτί για να εξασφαλιστεί ο σωστός χειρισμός και χρήση του προϊόντος..

Ναυτιλία:

Το συσκευασμένο προϊόν πλαστικού συγκόλλησης θερμής πλάκας αποστέλλεται χρησιμοποιώντας αξιόπιστες υπηρεσίες ταχυμεταφορών για να παρέχει αξιόπιστη και έγκαιρη παράδοση.Κάθε πακέτο είναι επισήμαντο με έναν αριθμό παρακολούθησης για την παρακολούθηση και την ασφάλεια σε πραγματικό χρόνοΗ ετικέτα αποστολής περιλαμβάνει ευαίσθητες οδηγίες χειρισμού για να προειδοποιήσει τους μεταφορείς για την ανάγκη προσεκτικού χειρισμού.Προσφέρουμε τυπικές και ταχύτερες επιλογές αποστολής για να ικανοποιήσουμε τις επείγουσες απαιτήσεις παράδοσηςΜετά την αποστολή, μια ειδοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τις πληροφορίες παρακολούθησης θα σταλεί στον πελάτη για να διασφαλιστεί ότι ενημερώνεται για την πρόοδο της αποστολής.

 

Γενικά ερωτήματα:

Ε: Με ποιους τύπους πλαστικών μπορεί να λειτουργήσει η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI;

Α1:Η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με μια ποικιλία θερμοπλαστικών υλικών. Είναι πιο αποτελεσματική με πλαστικά που έχουν παρόμοιες θερμοκρασίες τήξης, όπως PP (πολυπροπυλένιο),Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τις προδιαγραφές του μηχανήματος για λεπτομερή κατάλογο των συμβατών υλικών.

Ε: Μπορεί η μηχανή συγκόλλησης θερμών πλάκες BOYI να χρησιμοποιηθεί για μεγάλης κλίμακας παραγωγή;

Α2:Ναι, η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI είναι κατάλληλη τόσο για μικρές όσο και για μεγάλες κλίμακες παραγωγής.Ο ανθεκτικός σχεδιασμός του και η αποτελεσματική διαδικασία συγκόλλησης το καθιστούν ιδανικό για εφαρμογές παραγωγής μεγάλου όγκου- Να εξασφαλίζεται ότι λειτουργεί από εκπαιδευμένο προσωπικό για τη διατήρηση των προτύπων παραγωγικότητας και ασφάλειας.

Ε3: Ποια χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνει η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI;

Α3:Η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI περιλαμβάνει πολλαπλά χαρακτηριστικά ασφαλείας για να εξασφαλίσει την ευημερία των χειριστών.και συστήματα ελέγχου θερμοκρασίας για την πρόληψη της υπερθέρμανσης και των πιθανών εγκαυμάτωνΕπιπλέον, το μηχάνημα έχει σχεδιαστεί για να συμμορφώνεται με τα πρότυπα ασφάλειας της βιομηχανίας.

Ε4: Απαιτείται εκπαίδευση για τη λειτουργία της μηχανής συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI;

Α4:Ναι, συνιστάται η κατάλληλη εκπαίδευση για τη λειτουργία της μηχανής συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI.και απαιτήσεις συντήρησης, οδηγώντας σε βέλτιστες επιδόσεις και μακροζωία της μηχανής.

Ε5: Πώς συντηρείται η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI;

Α5:Η τακτική συντήρηση της μηχανής BOYI περιλαμβάνει το καθαρισμό της θερμής πλάκας, τον έλεγχο των ηλεκτρικών συνδέσεων και τη διασφάλιση ότι τα κινούμενα μέρη είναι λιπαντικά.Είναι επίσης σημαντικό να ελέγχετε τακτικά τη μηχανή συγκόλλησης για φθορά και να ακολουθείτε το πρόγραμμα συντήρησης του κατασκευαστή για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Συνιστώμενα προϊόντα