• Suzhou Boyi Welding Equipment Co., Ltd.
  κ. Horacio Argentina
  Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας σας. Δεδομένου ότι λάβαμε την παραγωγή του εξοπλισμού σας για περισσότερο από ένα χρόνο, ο εξοπλισμός σας λειτουργεί πολύ καλά και το αποτέλεσμα συγκόλλησης είναι τέλειο. Θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να αγοράσουμε ένα άλλο κομμάτι του εξοπλισμού σας όταν η εταιρεία υπερεκτιμήσει την παραγωγή. Σας εύχομαι μια ευημερούσα επιχείρηση.
 • Suzhou Boyi Welding Equipment Co., Ltd.
  Ο κ. Milos από τη Σερβία
  Όμορφη μηχανή με πολύ τη καλή απόδοση στη συγκόλληση. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να διανείμουμε τη μηχανή συγκόλλησής σας στη Σερβία. Επιθυμία θα είχαμε την καλή συνεργασία.
 • Suzhou Boyi Welding Equipment Co., Ltd.
  Ο κ. Ullah από το Πακιστάν
  Γεια, ο Jack, η απόδοση του εξοπλισμού συγκόλλησης παλετών σας είναι τόσο τέλειος. Σας ευχαριστώ για την καλή συνεργασία σας και την καλύτερη υπηρεσία.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Jack Shi
Τηλεφωνικό νούμερο : +8615962151869
WhatsApp : +8615962151869

Ηλεκτρική θέρμανση Λευκή πλαστική ζεστή πλάκα συγκολλητής ρυθμιζόμενος 0-100Hz συχνότητα 0-400.C θερμοκρασία

Τόπος καταγωγής China
Μάρκα BOYI

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

WhatsApp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Welding Plate Length 50-200mm Color White
Welding Thickness 0.2-2mm Welding Temperature 0-400℃
Heating Method Electric Heating Cooling System Water Cooling
Welding Frequency 0-100Hz Dimension 2000*1200*1400mm
Υψηλό φως

Συσκευή συγκόλλησης θερμής πλάκας ρυθμιζόμενης συχνότητας

,

0-400.C Ζυστήρας θερμής πλάκας

,

Ζυστήρας θερμής πλάκας από λευκό πλαστικό

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Το προϊόν Hot Plate Welding Plastic είναι μια προηγμένη λύση που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ποικίλες ανάγκες συγκόλλησης πλαστικών εξαρτημάτων.Αυτός ο εξελιγμένος εξοπλισμός χρησιμεύει ως απαραίτητο εργαλείο για τους επαγγελματίες στους τομείς παραγωγής και επισκευής, ειδικά εκείνες που ασχολούνται με τη συγκόλληση πλαστικών αυτοκινήτων, τη γενική συγκόλληση πλαστικών και τη συγκόλληση αυτοκινητοβιομηχανικών εξαρτημάτων.Ο ευέλικτος σχεδιασμός του προϊόντος και τα ρυθμιζόμενα χαρακτηριστικά του του επιτρέπουν να χειρίζεται ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών συγκόλλησης πλαστικών με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Με ηλεκτρική τροφοδοσία, το προϊόν Hot Plate Welding Plastic εξασφαλίζει σταθερή απόδοση και εύκολη πρόσβαση σε πηγές ενέργειας.Αυτό το ηλεκτρικό σύστημα έχει σχεδιαστεί για ευκολία και αξιοπιστίαΤο ηλεκτρικό σχεδιασμό συμβάλλει επίσης στην ακρίβεια των εργασιών συγκόλλησης.διασφάλιση ότι η θερμότητα ελέγχεται και κατανέμεται ομοιόμορφα στις επιφάνειες συγκόλλησης.

Το εύρος πάχους συγκόλλησης 0,2-2 mm φιλοξενεί μια ποικιλία πλαστικών υλικών και πάχους, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για εργασίες που απαιτούν ευελιξία.Είτε πρόκειται για λεπτές πλάκες είτε για παχύτερα πλαστικά εξαρτήματαΗ λειτουργία αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την αυτοσυσχύτευση πλαστικών, όπου διαφορετικά μέρη μπορεί να απαιτούν διαφορετικό πάχος συγκόλλησης.Από την ευαίσθητη εσωτερική διακόσμηση μέχρι τα ανθεκτικά εξωτερικά πάνελ.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν το προϊόν Hot Plate Welding Plastic είναι η ρυθμιζόμενη πίεση συγκόλλησης.διασφάλιση ισχυρού δεσμού χωρίς να καταστρέφονται τα υλικάΗ προσαρμοστικότητα είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της ακεραιότητας της συγκόλλησης και την επίτευξη ενός απρόσκοπτου φινίρισματος, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό στη συγκόλληση αυτοκινητοβιομηχανικών εξαρτημάτων.όπου η ακρίβεια μπορεί να επηρεάσει τόσο την αισθητική όσο και τη λειτουργικότητα.

Η ενσωμάτωση ενός συστήματος ψύξης με νερό είναι μια απόδειξη της προηγμένης μηχανικής του προϊόντος.αποτρέποντας την υπερθέρμανση και εξασφαλίζοντας ότι η συγκόλληση ρυθμίζεται σωστάΤο χαρακτηριστικό ψύξης με νερό είναι ιδιαίτερα ευεργετικό όταν εργάζονται σε μεγαλύτερες συγκόλλησεις ή όταν απαιτούνται υψηλές θερμοκρασίες.επειδή διατηρεί τις βέλτιστες συνθήκες για τη σύνδεση του πλαστικού χωρίς παραμόρφωση ή αποδυνάμωση.

Με εύρος πλάτους συγκόλλησης 50-500 mm, το προϊόν Hot Plate Welding Plastic παρέχει μεγάλη ευελιξία για διάφορα μεγέθη έργων.Αυτή η ευρεία γκάμα επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν συγκόλληση σε μικρά εξαρτήματα καθώς και σε μεγαλύτερα πλαστικά μέρηΗ δυνατότητα ρύθμισης του πλάτους συγκόλλησης εξασφαλίζει τη δυνατότητα προσαρμογής του εξοπλισμού στις ειδικές απαιτήσεις κάθε εργασίας,Είτε σε αυτοσυστάσεις πλαστικών είτε σε άλλες διαδικασίες κατασκευής πλαστικών.

Συμπερασματικά, το προϊόν Hot Plate Welding Plastic είναι μια ευπροσάρμοστη και αξιόπιστη λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επαγγελματιών της βιομηχανίας συγκόλλησης πλαστικών.ρυθμιζόμενη πίεση συγκόλλησηςΤο σύστημα ψύξης με νερό και οι ευέλικτες δυνατότητες πλάτους και πάχους συγκόλλησης το καθιστούν την κορυφαία επιλογή για όσους ασχολούνται με την συγκόλληση πλαστικών και την συγκόλληση αυτοκινήτων.Αυτό το προϊόν όχι μόνο προσφέρει ακρίβεια και προσαρμοστικότητα αλλά εξασφαλίζει επίσης υψηλής ποιότητας φινίρισμα, η οποία είναι ουσιώδης στους ανταγωνιστικούς τομείς της παραγωγής και της επισκευής.


Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: πλαστικό θερμής συγκόλλησης πλάκας
 • Διάμετρος της πλάκας συγκόλλησης: 50-200 mm
 • Ηλεκτρική ενέργεια
 • Διάστημα πλάκας συγκόλλησης: 50-200 mm
 • Διάμετρος συγκόλλησης: 50-500 mm
 • Θερμοκρασία συγκόλλησης: 0-400°C
 • Βασικό χαρακτηριστικό: Ιδανική συσκευή συγκόλλησης για διάφορες εφαρμογές συγκόλλησης πλαστικών
 • Εφαρμογή: Κατάλληλο για συγκόλληση αυτοκινήτων και άλλων πλαστικών εξαρτημάτων

Τεχνικές παραμέτρους:

Παράμετρος Προδιαγραφές
Δυνατότητα συγκόλλησης 0.2-2mm
Πίεση συγκόλλησης Ρυθμίσιμο
Μέθοδος θέρμανσης Ηλεκτρική θέρμανση
Διάμετρος πλάκας συγκόλλησης 50-200 χιλιοστά
Συχνότητα συγκόλλησης 0-100Hz
Θέρμανση συγκόλλησης 0-400°C
Διάστημα πλάκας συγκόλλησης 50-200 χιλιοστά
Σύστημα ψύξης Ψύξη με νερό
Ηλεκτρική τροφοδοσία Ηλεκτρικό
Δυνατότητα συγκόλλησης 0-50V

Εφαρμογές:

Η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας της μάρκας BOYI, καταγωγής Κίνας, είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για τη σύνδεση πλαστικών εξαρτημάτων.Αυτή η εξελιγμένη συσκευή είναι ιδανική για εφαρμογές που απαιτούν ένα εύρος πλάτους συγκόλλησης 50-500mmΗ ρυθμιζόμενη τάση συγκόλλησης 0-50V εξασφαλίζει την ακρίβεια σε διαφορετικά υλικά και πάχους, ειδικά από 0,2 mm έως 2 mm.Το κομψό λευκό χρώμα της μηχανής της επιτρέπει να ταιριάζει διακριτικά σε οποιοδήποτε περιβάλλον εργασίας, ενώ το σύγχρονο σύστημα ψύξης με νερό εξασφαλίζει τη λειτουργία του με βέλτιστη απόδοση, ακόμη και κατά τη διάρκεια εκτεταμένης χρήσης.

Μια από τις κύριες εφαρμογές της μηχανής συγκόλλησης θερμών πλάκες BOYI είναι στην αυτοκινητοβιομηχανία, όπου χρησιμοποιείται για συγκόλληση πόρτας αυτοκινήτων.Η σταθερή και ισχυρή σύνδεση που δημιουργείται από τη διαδικασία συγκόλλησης θερμής πλάκας είναι απαραίτητη για την αντοχή και την ασφάλεια των θυρών αυτοκινήτωνΤα ρυθμιζόμενα χαρακτηριστικά της μηχανής καθιστούν δυνατή την εργασία με διάφορα πλαστικά υλικά αυτοκινήτου, παρέχοντας μια αξιόπιστη λύση για μαζική παραγωγή ή προσαρμοσμένες επισκευές.

Εκτός από τη συγκόλληση αυτοκινήτων πόρτας, η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI είναι κατάλληλη για μια ποικιλία άλλων εφαρμογών.Οι κατασκευαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το μηχάνημα για να συναρμολογήσουν μεγάλα και πολύπλοκα πλαστικά αντικείμενα όπως δεξαμενέςΗ ακρίβεια και ο έλεγχος που προσφέρει το μηχάνημα εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας συγκόλληση.καθιστώντας την απαραίτητη στην παραγωγή καταναλωτικών αγαθών, ιατροτεχνολογικά προϊόντα και εργαστήριο.

Η ευελιξία της μηχανής συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI επεκτείνεται επίσης σε σενάρια επισκευής.Αυτή η συσκευή συγκόλλησης θερμής πλάκας παρέχει τον απαραίτητο έλεγχο και ισχύ για να χειριστεί πολύπλοκες εργασίες επισκευήςΕίναι μια ιδανική επιλογή για τμήματα συντήρησης σε διάφορες βιομηχανίες, από την αυτοκινητοβιομηχανία μέχρι τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά, όπου η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα είναι πρωταρχικές.

Συμπερασματικά, η μηχανή συγκόλλησης θερμής πλάκας BOYI είναι ένα ισχυρό και ευέλικτο εργαλείο που εξυπηρετεί μια σειρά εφαρμογών.διασφαλίζει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις της συνεχούς βιομηχανικής χρήσηςΕίτε πρόκειται για συγκόλληση πόρτων αυτοκινήτων, συναρμολόγηση μεγάλων πλαστικών εξαρτημάτων, ή διεξαγωγή λεπτομερών επισκευών,Η μηχανή BOYI προσφέρει τις επιδόσεις και την αξιοπιστία που απαιτούνται για επαγγελματική συγκόλληση πλαστικών.


Προσαρμογή:

Ετικέτα:Αγόρι

Τόπος προέλευσης:Κίνα

Μέθοδος θέρμανσης:Ηλεκτρική θέρμανση

Θερμοκρασία συγκόλλησης:0-400°C

Διάμετρο της πλάκας συγκόλλησης:50-200 χιλιοστά

Ηλεκτρική παροχή:Ηλεκτρικό

Τρόπος συγκόλλησης:Μοναδικό/συνεχές

Απολαύστε την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα της μηχανής συγκόλλησης θερμής πλάκας της BOYI, σχεδιασμένης για υψηλής ποιότηταςαυτοσυσκόλληση πλαστικώνΗ προηγμένη μαςαυτοσυσκόλληση πλαστικώνΗ τεχνολογία εξασφαλίζει ανθεκτικές και αξιόπιστες συνδέσεις για ένα ευρύ φάσμα πλαστικών προϊόντων.το μηχάνημα αυτό διαθέτει ηλεκτρική θέρμανση και μπορεί να λειτουργεί σε θερμοκρασίες συγκόλλησης που κυμαίνονται από 0 έως 400 °CΤο προσαρμόσιμο πλάτος πλάκας συγκόλλησης 50-200 mm και η ευελιξία επιλογής μεταξύ μονό ή συνεχούς λειτουργίας συγκόλλησης το καθιστούν μια ευπροσάρμοστη λύση για όλα ταΖύγιση με θερμό πλάκαανάγκες.


Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Το πλαστικό μας προϊόν θερμής συγκόλλησης πλάκας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει συνεπή, υψηλής ποιότητας συγκόλληση θερμοπλαστικών εξαρτημάτων.προσφέρουμε ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίεςΟι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Βοήθεια εγκατάστασης:Η ομάδα μας παρέχει καθοδήγηση και υποστήριξη για να διασφαλιστεί ότι ο εξοπλισμός συγκόλλησης θερμών πλάκες σας είναι σωστά εγκατεστημένος και είναι πλήρως λειτουργικός.

Εκπαίδευση χρηστών:Προσφέρουμε εκπαιδευτικές συνεδρίες για να βοηθήσουμε τους χειριστές σας να κατανοήσουν τη λειτουργία του εξοπλισμού και τις βέλτιστες πρακτικές για αποτελεσματική και ασφαλή λειτουργία.

Προληπτική συντήρηση:Παρέχουμε προληπτικά προγράμματα συντήρησης και υπηρεσίες για να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε απροσδόκητες διακοπές.

Υποστήριξη επίλυσης προβλημάτων:Σε περίπτωση λειτουργικών προβλημάτων, η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει να διαγνώσετε και να επιλύσετε τα προβλήματα γρήγορα για να ελαχιστοποιήσετε τις διαταραχές στη διαδικασία παραγωγής σας.

Ανταλλακτικά:Παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα από γνήσια ανταλλακτικά για να διασφαλίσουμε ότι ο εξοπλισμός συγκόλλησης θερμών πλάκες σας συνεχίζει να λειτουργεί στο καλύτερο δυνατό.Τα εξαρτήματα μας είναι σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ακριβείς προδιαγραφές του συστήματος συγκόλλησης σας.

Λύσεις αναβάθμισης:Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, παρέχουμε λύσεις αναβάθμισης για να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητα και την απόδοση του υπάρχοντος εξοπλισμού συγκόλλησης.

Τεχνική διαβούλευση:Οι ειδικοί μας είναι διαθέσιμοι για να παρέχουν συμβουλές σχετικά με την βελτιστοποίηση της διαδικασίας, την συμβατότητα υλικών και τις προσαρμοσμένες λύσεις συγκόλλησης που προσαρμόζονται στις ειδικές σας ανάγκες.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι θα βιώσετε ελάχιστο χρόνο απενεργοποίησης και μέγιστη παραγωγικότητα με το προϊόν μας.Δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετική υποστήριξη και υπηρεσίες για να ανταποκριθούμε στις τεχνικές και επιχειρησιακές σας απαιτήσεις..


Συσκευή και αποστολή:

Η συσκευασία του προϊόντος για πλαστικό θερμής συγκόλλησης με πλάκες:

Κάθε μονάδα του πλαστικού προϊόντος θερμής συγκόλλησης πλάκας περιβάλλεται με ασφάλεια σε μια ειδικά προσαρμοσμένη, ανθεκτική πλαστική συσκευασία κυψελών για την προστασία του αντικειμένου από γρατζουνιές, σκόνη και ζημιές από την πρόσκρουση κατά τη μεταφορά.Η συσκευασία με φιαλίδια τοποθετείται στη συνέχεια μέσα σε ένα ανθεκτικό κουτί κυματοειδούς χαρτονιούΤο εξωτερικό του κουτιού φέρει την ονομασία του προϊόντος, οδηγίες χειρισμού,και ένα barcode για εύκολη παρακολούθηση.

Μεταφορά πλαστικών για ζεστή συγκόλληση πλάκας:

Τα πλαστικά προϊόντα μας που ζυγίζονται σε θερμό πλάσμα αποστέλλονται χρησιμοποιώντας μια αξιόπιστη υπηρεσία ταχυμεταφορών για να εξασφαλιστεί έγκαιρη και ασφαλή παράδοση.Τα πακέτα στοιβάζονται σε παλέτες και τυλίγονται για να αποφεύγεται η μετακίνηση και να μειώνεται ο κίνδυνος βλάβης κατά τη μεταφοράΤα εύθραυστα και τα αυτοκόλλητα "This Way Up" εμφανίζονται εμφανώς σε κάθε κουτί για να προειδοποιήσουν τους χειριστές να ασκήσουν προσοχή.Στο εξωτερικό του κουτιού επισυνάπτεται δελτίο συσκευασίας με τα στοιχεία του προϊόντος και τη διεύθυνση του παραλήπτη, κάτω από ένα διαφανές πλαστικό μανίκι, για να διευκολυνθεί η διαδικασία αποστολής.


Γενικά ερωτήματα:

Ε: Με ποια υλικά μπορεί να λειτουργήσει η μηχανή BOYI Hot Plate Welding Plastic;

Α1:Το BOYI Hot Plate Welding Plastic machine έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με ένα ευρύ φάσμα θερμοπλαστικών υλικών.και πολλά άλλα θερμοπλαστικά πολυμερή.

Ε2: Μπορεί η μηχανή συγκόλλησης πλαστικών με θερμή πλάκα BOYI να χρησιμοποιηθεί για σύνθετα σχήματα συγκόλλησης;

Α2:Ναι, η μηχανή BOYI Hot Plate Welding Plastic είναι ικανή να χειριστεί πολύπλοκες γεωμετρικές συγκόλλησης.Ο ακριβής έλεγχος της θερμοκρασίας και τα προσαρμόσιμα εργαλεία του το καθιστούν κατάλληλο για διάφορες περίπλοκες εφαρμογές συγκόλλησης.

Ε3: Είναι κατάλληλη η μηχανή BOYI για την συγκόλληση πλαστικών με θερμή πλάκα για μεγάλη παραγωγή;

Α3:Η μηχανή BOYI για ζύγιση πλαστικών με θερμή πλάκα είναι σχεδιασμένη για βιομηχανικές εφαρμογές και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες παραγωγής μεγάλου όγκου με σταθερή ποιότητα και αποτελεσματικότητα ζύγισης.

Ε4: Πώς η μηχανή BOYI Hot Plate Welding Plastic εξασφαλίζει σταθερή ποιότητα συγκόλλησης;

Α4:Το μηχάνημα διαθέτει ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας, προγραμματιζόμενους κύκλους συγκόλλησης και συνεπή εφαρμογή πίεσης, τα οποία συμβάλλουν στην εξασφάλιση συνεπούς ποιότητας συγκόλλησης σε όλες τις παραγωγές.

Ε5: Τι είδους υποστήριξη και κατάρτιση προσφέρει η BOYI για τη μηχανή πλαστικού συγκόλλησης θερμής πλάκας;

Α5:Η BOYI παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη και κατάρτιση για τη μηχανή θερμής συγκόλλησης πλαστικών πλαστικών, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργικής κατάρτισης, της τεχνικής βοήθειας,και καθοδήγηση συντήρησης για να διασφαλιστεί ότι οι πελάτες μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες του μηχανήματος.


Συνιστώμενα προϊόντα